Adód 1%-ának felajánlása az ejtőernyős sport támogatására

Kérjük, ajánld fel adód 1%-át a Magyar Ejtőernyős Szövetség javára, hogy ezzel is segítsd céljaink elérését. A MESZ céljai:

  • A Szövetség Magyarország területén szervezi, népszerűsíti, fejleszti és támogatja az ejtőernyős sportágban a FAI szabályainak figyelembe vételén alapuló tevékenységet, továbbá nemzetközi kapcsolatokat ápol elsősorban a Nemzetközi Repülő Szövetség Nemzetközi Ejtőernyős Bizottságával (FAI IPC), valamint az EU és NATO tagállamok ejtőernyős szervezeteivel.
  • A Szövetség célja, hogy támogassa a nemzeti országos verseny(ek) megszervezését és lebonyolítását, valamint lehetőségei szerint támogatja a nemzetközi versenyek szervezését, lebonyolítását vagy egyéb nemzetközi sportszervezetek tevékenységét.
  • A Szövetség célja, hogy a törvényi keretek között és lehetőségeihez mérten támogatásával részt vegyen az ejtőernyős sport oktatási rendszerének kialakításában, továbbá a sport országos terjesztésében, valamint hogy együttműködésével támogassa a magyar szabályrendszer kialakítását.
  • A nemzetközi ajánlások, a technikai és sportági fejlődés alapján kérésre jogszabály előkészítők, és alkotók részére információt nyújt.
  • A Szövetség tevékenységével elő kívánja segíteni az ejtőernyőzés társadalmi elismertségének növelését, a Szövetség tagjai érdekeinek képviseletét.

 

A nyilatkozat letölthető a cikk alján lévő linkről. Amennyiben magad töltöd ki a nyilatkozatot, az alábbi adószámot kell megadnod:

18245275-2-43

CsatolmányMéret
PDF icon Rendelkező nyilatkozat18.86 KB