Kvasz András

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor include_once() függvényben (/home/skydehu1/public_html/includes/bootstrap.inc 3454 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/skydehu1/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/skydehu1/public_html/includes/menu.inc 2404 sor).

Egyesületünk több mint negyven éve van jelen a hazai ejtőernyőzésben, számtalan magyar bajnokkal rendelkezünk a klasszikus szakág területén. A Békéscsabai repülőtér Békéscsaba és Gyula között található. Jelenleg alacsony magasságból történő ugrások végrehajtására van lehetőségünk. 14 fő számára van szállás lehetőség a repülőtér területén belül. Oktatást a BKLC képzési területen végzünk. A célbaugrás gyakorlására rendelkezünk megfelelő méretű és minőségű szivaccsal, kijelzővel. A válogatott keret edzőtáborainak ideje alatt a tagok szívesen segítenek mindenkinek. A swoop ugrások végrehajtásához a megfelelő feltételek mellett Magyar Krisztián vállalja a szakmai segítségnyújtást a szervezett táborok keretében. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tagszervezet neve: 
Kvasz András Repülő és Ejtőernyős Egyesület
Képzési forma: 
Bekötött
Kapcsolattartó: 
Mengyán László
Telefonszám: 
+36 30 214 1102
Cím: 
5600 Békéscsaba, Repülőtér