Tagszervezetek

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor include_once() függvényben (/home/skydehu1/public_html/includes/bootstrap.inc 3454 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/home/skydehu1/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/skydehu1/public_html/includes/menu.inc 2404 sor).

Aeroking

Közhasznú egyesületünk a 2000-ben alakult a Pest megyei Gyál székhellyel. Céljaink: az ejtőernyős sport, szabadidősport megismertetése az iránta érdeklődőkkel, ejtőernyős utánpótlás-nevelés, kiemelkedő sporteredmények elérése, az ejtőernyősök egymást ismerő és segítő közösséggé szervezése helyi és országos szinten. Tevékenységünk során ejtőernyős versenyeken veszünk részt, ejtőernyős képzéssel, tandemugrással, bemutató- és reklámugrások szervezésével, végrehajtásával foglalkozunk.

Albatrosz

Az Albatrosz Repülő Egyesület négy szakosztállyal rendelkezik.
 
Merevszárnyú és Vitorlázó szakosztály: 38 fő
Ejtőernyős szakosztály: 14 fő
Sárkányrepülő szakosztály: 11 fő
Öreg Sasok szakosztály: 39 fő

Cent-air

Taglétszámunk kb. 30 fő. Egyesületünk tagjai rendszeresen vesznek részt versenyeken, melyeken kiemelkedő eredményeket érnek el. Célunk a hazai ejtőernyőzés népszerűsítése.

Cserkész

Kiket várunk az ejtőernyős szakágba? Szeretnél magabiztosabb, bevállalósabb lenni a mindennapi életben, leküzdeni félelmeidet és döntéshelyzetekben nagyobb önbizalommal helytállni? Jobb összpontosításra, nagyobb összeszedettségre, tudatosságra és precizitásra van szükséged? Szélesítenéd a látásmódodat a repüléshez szükséges fizikai, technikai, meteorológiai ismeretekkel? Szívesen feszegetnéd a fizikai és mentális határaidat, jobban megismernéd a szélsőséges körülmények közötti viselkedésedet? Van egy kis félretett pénzed, amit egy vagány társaságban hasznos szórakozásra költenél?

DLSE

Minden ami ejtőernyőzés, non-stop nyitva tartással!

Gépek:

L-410 (1db)
C-182 (3db)
C-185 (1db)
C-206 (1db)

Hajdúszoboszló

Taglétszám: 19 fő

Eredmények: formaugrásban minősített sportolók száma 5 fő

Versenyeredmények: 2 - 5. helyezések évekre visszamenőleg

Rendezvény és versenyszervezés: repülőnapok, Amnézia páros formaugró verseny minden évben, L-410 tábor házigazdája évi rendszerességgel

Célok: havi egy AN-2 üzem és kisgép üzemeltetés

Hírös

Klubunkat ejtőernyőzésben 15 fő, hőlégballonozásban 5 fő képviseli. Bekötött légcellás tanulóképzéssel is foglalkozunk. Nagyrészt kedvtelésből ejtőernyőzünk, célbaugró versenyeken is részt veszünk.

IX. Ker

Egyesületünk 1957-ben alakult. Célunk, hogy ismét vezető szerepet foglaljunk el a Magyar Ejtőernyős társadalomban elsősorban a versenyeken. Az elmúlt években kevés versenyen vettünk részt. Ez elsősorban az egyesület anyagi helyzetével függ össze. Ezért elsődlegesen a versenyzői utánpótlásunkat szeretnénk kinevelni. Az egyesület eredményei: számos klasszikus Magyar Bajnok versenyzővel büszkélkedhetünk. Formaugrásban a IX.ker. csapata volt az első magyar résztvevő a FU Világbajnokságokon. FU versenyzőink 1991-1995-ig voltak Magyar Bajnokok.

Kvasz András

Egyesületünk több mint negyven éve van jelen a hazai ejtőernyőzésben, számtalan magyar bajnokkal rendelkezünk a klasszikus szakág területén. A Békéscsabai repülőtér Békéscsaba és Gyula között található. Jelenleg alacsony magasságból történő ugrások végrehajtására van lehetőségünk. 14 fő számára van szállás lehetőség a repülőtér területén belül. Oktatást a BKLC képzési területen végzünk. A célbaugrás gyakorlására rendelkezünk megfelelő méretű és minőségű szivaccsal, kijelzővel.

MBSE

Az Egyesület a Magyar ejtőernyős és bázisugró sport, illetve a magyar bázisugrók, és ejtőernyősök támogatását tekinti céljának, a sportágak hazai népszerűsítését, és a kor követelményeinek megfelelő oktatását tűzi ki feladatául, továbbá hazai és nemzetközi versenyeket szervez.

Oldalak