Ugróterületek

Börgönd

A Börgöndi repülőtéren folyamatos repülések és ejtőernyős ugrások vannak. Képzések folynak merevszárnyú, vitorlázó, sárkányos és ejtőernyős vonatkozásban. Tandemugrás folyamatosan működik. Általában hétvégeken vannak az üzemnapok, de igény szerint hétközben is. Az eseti légtér FL140 magasságig, UTC 06:00-tól napnyugtáig engedélyezett. C-182 típusú repülőgép/gépek állnak az ejtőernyősök rendelkezésére. Célbaugráshoz (megfelelő létszám esetén) rendelkezésre áll szivacs.

Dropzone Miskolc

Tavasztól késő őszig hétvégente szervezünk ejtőernyős ugrásokat, tandemugrást, sétarepültetést és ejtőernyős növendék képzést. 

A reptér címe: 3526 Miskolc, Repülőtéri út 7.

GPS koordináta: N480820 E0204740

Hajdúszoboszló

Repülőterünk földrajzi elhelyezkedése egyedülálló, a város közelsége és hangulata miatt. Havi egy An-2 üzemet, esetenként L-410 tábort szervezünk (évente egy vagy kettő).

A városban szállás, étkeztetés könnyen megoldható. A repülőtéren szálláslehetőség korlátozott számban elérhető, büfé üzemel. 

A hajdúszoboszlói reptér repülőnap rendezvényt is tart.

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Repülőtér

Kaposújlak

A Kapos DZ egész éves nyitva tartással várja az ugrókat, ugrási lehetőség  L-410-ből (1db), C-182-ből (3 db), C-185-ből (1 db) és C-206-ból (1 db) van. Kaposújlak Kaposvártól kb. 5 km-re található, Nagykanizsa felé (61-es út).

Nyíregyháza

A Nyírségi Ejtőernyős Klub szervezésében, Nyíregyháza Repülőterén hétvégenként szervezünk ejtőernyős üzemeket.
Az ugrásokat AN-2 és PZL-101 típusú repülőgépekből lehet végrehajtani.
Az AN-2 3000 m magasra jár.
Az ugróterület kiképzésekre és tandemugrásokra is ad lehetőséget.
Az üzemek időpontjait a klub honlapján és a facebook oldalán tesszük közzé, feliratkozóknak e-mail-ben küldjük meg, de telefonon is érdeklődhettek.
Az ugrásokat érvényes okmányokkal lehet végrehajtani, a sportoló szakmai vezetőjének hozzájárulása és felügyelete mellett.

Siófok-Kiliti

Versenyek, bemutatók helyszíne. Siófokon található, a Balaton part mellett.
Géptípus: Mi-8 helikopter

Szeged

A Szegedi Repülőtér közvetlenül a város nyugati határában, a belvárostól néhány kilométerre, az 55. számú főút (Bajai út) mellett helyezkedik el.  Ugrási lehetőség C-182-ből van.